Kenelle D-Dancen tunnit sopivat? 10 kysymystä ja vastausta

1. Apua, uskallanko tulla tunnille, olenko liian vanha / nuori?

Kyllä vain uskallat! Tunneillamme käy asiakaskuntaa keskimäärin 16-60 ikävuoden välillä. Oppilaamme kertovat studion ilmapiirin olevan aina kannustava, hyväksyvä, iloinen ja energinen. Meillä on upea yhteishenki, ja mukaan mahtuu!

2. En ole tanssinut aiemmin, voinko osallistua?

Kyllä voit! Viikkotunneiltamme löytyy valikoimaa aina total beginner tasosta alkaen. Asiakaspalvelumme autttaa sinua mielellään sopivien tuntien löytämisessä. 

3. Kuvataanko tunneilla aina?

Tunneilla usein kuvataan oppilaan omaan käyttöön oppimisen tueksi. Videointiin käytetään muutama minuutti tunnin lopussa, ja joskus tunnin päätteeksi kuvataan halukkaille esimerkiksi soolo, duo tai trio videoita. Joitain videoita saatetaan ottaa erikseen somea varten, mutta tällaisessa tilanteessa aina kysymme luvan erikseen. Useimmat opettajamme myös lähettävät videot koreografioista whatsapp ryhmään, jotta oppilaat voivat kerrata niitä halutessaan tuntien välillä.

4. Voiko tunneille osallistua koska vain kertamaksulla?

Kyllä voi! Koreografiat kerrataan aina alusta saakka. Tuntirytmitys vaihtelee hiukan opettajan mukaan. Koreografioita tehdään 2-3vk samaa koreografiaa hiukan edeten joka kerralla. Voit aina kysäistä chatissä, instassa tai tanssikoulun whatsapp ryhmässä, kuinka mones kerta on menossa. 

5. Maksoin tunnin, mutta sairastuin. Voinko korvata tunnin?

Kyllä voit! Sairastumisen tai muun esteen vuoksi viikkotunteja voit korvailla ristiin rastiin. Kauden alussa kausikorttimyynnissä pyydämme alustavan osallistumisinfon tunneille, jotta voimme taata kaikkien tuntien toteutumisen. Kertamaksut, 5* ja 10*kortit syötetään ajanvarausjärjestelmään, jolloin aina ilmoittautuessasi tunnille, kerta vähenee prepaid kortiltasi. Näin ollen voit seurata jäljellä olevia kertoja kätevästi ja korvata tarpeen mukaan. 

6. Korttini vanheni, voiko voimassaoloaikaa pidentää?

Kortin voimassaoloaikaa voi jatkaa, jos korttia ei ole ehditty käyttää loppuun sairastumisen tai tuntitarjonnan muutosten vuoksi. Olethan tällaisessa tilanteessa yhteydessä asiakaspalveluumme.

7. Millaiset korkokengät tarvitsen heels tunnille?

Heels tunnille suosittelemme osallistumaan aina oikeilla tanssikoroilla, joita saa myös käytettynä. Näin vältät jalkojen puutumisen ja muut ongelmat, sekä harjoittelet tekniikkaa turvallisesti nilkkaa samalla vahvistaen. Kysy asiakaspalvelustamme linkki käytettyjen korkkarien myyntiryhmään! Ensimmäisiksi tanssikoroiksi suosittelemme Joheelan Leana, Lisa tai Lexie malleja 8,5cm stiletto korolla. All floors pohjamateriaali on hieman tukevampi kaikille alustoille sopiva (huom! myös mustassa kengässä beige pohja) ja suede pohja sisäkäyttöön soveltuva pehmeämpi pohja, jolla nilkan ja varpaiden ojentaminen onnistuu. Kenkien toimitusaika on noin 3vk. Koodilla: DDANCE24 nappaat -15% alennuksen tanssikoroistasi. 

8. Tarviiko twerkkiin pyllyshortsit?

 Ei tarvitse, mutta saat laittaa jos haluat. Ensimmäiselle twerk tunnille tullessa ajatus pienien shortsien pukemisesta voi tuntua jännittävältä ajatukselta, mutta usko pois, muutaman tunnin jälkeen pylly on jo tuttu kaveri. Twerkin vaatetuksessa ei tarvitse missään nimessä käyttää pieniä shortseja, vaan tanssiminen onnistuu missä vain vaatteessa, joka antaa pakaran liikkua rennosti. Vinkki vitonen: pue päällesi kuosillinen alaosa, niin liike näkyy vieläkin paremmin😍

9. Somevideot ovat niin hyviä, että minua jännittää osallistua

Somessa usein jaetaan tanssiopettajien videoita, jotka ovat alansa ammattilaisia. Ammattiopettajat osaavat huomioida taitavasti kaikentasoiset harrastajat ja kokemuksensa kautta he osaavat ohjata oppilaitaan turvallisesti ensimmäisestä kerrasta alkaen. Tunnille voit saapua täysin omana itsenäsi ja juuri sellaisissa vaatteissa, joissa sinun on hyvä olla.

10. Entä jos en osaakkaan tanssia?

D-Dancen tanssistudio on turvallinen tila ihan jokaiselle saapua omana itsenään. Tunneilla on lämmin ja kannustava ilmapiiri. Meillä ihan jokaisella on ollut se eka kerta, jännitys ja epävarmuus osallistumisesta. Asiakaspalautteidemme perusteella ihan jokainen on tuntenut olonsa tervetulleeksi ja mikä parasta, moni on löytänyt tanssin kautta sisäisen voiman, itsevarmuuden ja tutustunut moniin upeisiin ihmisiin kasvavassa tanssiperheessämme!

 

Lämpimästi tervetuloa tunneillemme!

Kiitos rekisteröitymisestäsi! Käythän vielä tarkistamassa sähköpostisi ja vahvistamassa tilauksesi.!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity.