D-DANCE TEACHERS ON POINT!

Opettajia, jotka ovat jo vierailleet D-Dance tunneilla tai ovat saapumassa opettamaan. Workshopeilla ja kursseilla opettavat Suomen parhaita opettajia ja tuomme myös kansainvälisesti menestyneitä ja tunnetuja opettajia Lahteen. Olemme avoimia ideoille, joten jos sinulla on ajatuksia ja toiveita hit us with email / DM!

Kimberly Idigpio

Kimberly Idigpio is a professional dance artist working in the industry as a dancer, educator, choreographer, and model with 10 years of experience in educating dancers and over 20 years of dance experience. Kimberly teaches technique for all level dancers, lyrical, contemporary jazz, commercial, heels, exotic and sensual dance.

READ MORE -->

Kimberly Idigpio

She is originally from Sacramento, California. She grew up in the competition industry competing in Performing Arts, and Hiphop from a young age until her young adult years. Making the decision to leave she followed her family roots and moved to Finland in 2013 to study, and graduated with her Bachelors degree in dance pedagogy in 2016.

READ MORE -->

Kimberly Idigpio

Now in her career Kimberly has worked as an artist in numerous productions such as Scandinavian Dancers, Uniq Entertainment, Lumiere Production, Jokerit Dance Team, and TV Performances in Tähdet Tähdet. She has danced, been a model and performed in TV for brand commercials, and ads for different agencies in Finland.

READ MORE -->

Kimberly Idigpio

Kimberly is most known for her numerous amount of successful choreography in competition pieces for dance schools and teams around Finland. Kimberly recently opened her own training studio KMDC and hosts workshops, and various projects. Currently she focuses on teaching heels, and performance while also coaching her performing arts competition teams.

@kimberlyidigpio
@kmdance.co

Minna "Mimz" Willman

Minna Mimz Willman monipuolinen ja intohimoinen dancehall-tanssija, yksi aktiivisimmista tanssijoista ja opettajista Suomen dancehall-skenessä sekä Suomen hallitseva Dancehall Queen. Oppinsa dancehall-tanssista ja -kulttuurista Minna on saanut alusta asti suoraan jamaikalaisilta tanssijoilta, ja kehittää jatkuvasti osaamistaan sekä Suomessa että Jamaikalla.

READ MORE -->

Minna "Mimz" Willman

Opettajana Minna on intohimoinen, energinen ja kannustava, ja painottaa opetuksessaan tekniikan lisäksi tanssin fiilikseen (vibes) sekä oman tyylin löytämiseen ja ilmaisemiseen. Minnalle tärkeää on myös Dancehall-kulttuurin tietopuolen opetus ja kulttuurin kunnioittaminen sekä jamaikalaisten tanssijoiden ja tanssin luojien esilletuominen.

@minnamimz

Monse V.

Monse on Intohimoinen ja inspiroiva pedagoginen tanssinopettaja, joka haluaa ihmisten rakastuvan omaan kehoonsa ja ilmaisuun. Kahdesti twerkkauksen Suomen mestari ja vuosien kokemuksella tanssinopettajana sekä esiintyjänä hän on kerännyt kokemusta ja tietoa, jonka hän haluaa jakaa oppilailleen.

READ MORE -->

Monse V.

Jokainen tunti mitä hän pitää on alusta loppuun suunniteltu niin että oppilas pääse ylittää omia rajoja ja tuntemaan onnistumisen oloa. Hän tuo tunneille rakkautta, huumoria, häpeämättömyyttä, selkeää struktuuria, tekniikkaa, voimaa ja ilmaisua. Esittelemällä twerkin voiman, Monse auttaa sinua vapauttamaan tukkeumia ja energioita, jotka ovat juuttuneet lantiokorin alueelle.

@monserrina

DRAKO

Drako is dancer, choreographer and director from Panama. During his more than 20 years of experiance in dance he has been working with different international artist like Ozuna, Nigga, Makano, La Factoria, Belinda, Delaghetto, Jowell & Randy and much more. He has given workshops and been asked to judge dance competitions in countries like Colombia, Costa Rica, Ecuador, USA, Bolivia, Salvador, Dominican Republic, Chile, Argentina, Brazil, Peru, Mexico, Spain and much more.

READ MORE -->

DRAKO

He has been teaching workshops in North America, Central America and South America. His workshop in All Dance World Orlando had huge success with hundreds of participants. He has danced in major events such as Latin Grammys, Billboards, Premios Juventud, Premios Tele Hit, etc.

@drakodance_

Kia H.

Kia on monipuolisen tanssitaustan omaava tanssija ja tanssinopettaja. Hän on aloittanut tanssimisen nuorena street- ja show-tansseista, kilpaillut Discossa ja Show-tanssissa ja näistä ajoista päästiin pienen tanssitauon jälkeen Twerkiin. Nykyään pääpaino on urbaaneissa lajeissa ja twerkissä.

READ MORE -->

Kia H.

Kia on kilpaillut viime vuosina aktiivisesti ryhmissä sekä soolona. Twerk SM kisoissa Kia sijoittui viidenneksi ja kansainvälisessä All Dance kilpailussa Urban soolollaan toiseksi.

Opettajana hänelle on tärkeintä, että tunneilla on hauskaa, matala kynnys kysyä ja kommentoida sekä mahdollisuus kaikille oppia uutta omalle tasolleen sopivassa määrin. Tunneilla hän panostaa tekniikkaan, asenteeseen ja esiintymiseen. Parasta tanssinopettamisessa on Kian mielestä nähdä, kun oppilaat kehittyvät!

@kiawii

Satu S.

Satu Suhonen on tanssinopettaja yli kymmenen vuoden tanssitaustalla, ja viimeisen reilun kuuden vuoden ajan hänen päälajinaan on ollut twerk. Satu hurahti twerkkiin sen räväkkyyden vuoksi, ja laji onkin kuljettanut Satua erilaisissa tapahtumissa esiintymässä ja opettamassa.

READ MORE -->

Satu S.

Opettamisen lisäksi Satu käy ahkerasti eri lajien tunneilla ja workshopeilla kehittämässä itseään. Satu on rempseä, aurinkoinen ja kannustava ohjaaja. Hänen opissa syvennytään tekniikoihin, hikoillaan, kehitytään ja tanssitaan hyvällä fiiliksellä!

@satusuhonen

SAANA S.

Saana Emilija on pirteä tanssija / tanssinopettaja, jonka tunneilla naisellinen liikekieli ja latinalaistanssien rytmit kohtaavat. Saanan tunneille jokainen on tervetullut sellaisena, kuin on ja hänen arvoihinsa opetuksessa kuuluvat yhdenvertaisuus ja vapaus liikkeeseen sekä ilmaisuun.

READ MORE -->

SAANA S.

Tunneilla opetellaan latinalaistanssi pohjaisia tekniikoita sekä naisellinen koreografia, joka tukee opittuja tekniikoita. Saana yhdistelee tyylejä ja liikkeitä hyvin estottomasti ja parhaiten pääset tutustumaan hänen tyyliinsä ottamalla rennon asenteen ja saapumalla paikalle.

Silvia O.

Silvia is from Spain and she is FEDA certified teacher in the hip hop modality. She is an official jury of HHI international Choreographer and national and international competitor. She has been teaching workshops for excample in Spain, Portugal, India, Athens and Prague.

READ MORE -->

Silvia O.

She has been competing at 2017 International Hip Hop World Cup in Arizona, and All dance in orlando 2019. She has been competing in multiple national and European championchips since 2016. Silvia has her own danceschool Danza Cras in Spain.

Anna S.

Anna on Helsinkiläinen tanssija joka tanssinut Dancehallia vuodesta 2009 ja opettanut viikkotunteja sekä workshopeja vuodesta 2013 eri tanssikouluissa ympäri Suomea, mm. Dance.fi, Saiffa, Viba, Himo, Flama (Turku).

Anna matkustanut viimeisen kymmenen vuoden aikana lukuisia kertoja säännöllisesti Jamaikalle treenaamaan lajin huippujen oppiin, sekä osallistunut erilaisiin tanssitapahtumiin ja workshopeihin ympäri Eurooppaa.

READ MORE -->

ANNA S.

Opettajana Anna on kannustava ja energinen ja hänelle tärkeintä on nähdä oppilaidensa kehittyvän, kasvavan ja ennenkaikkea nauttivan tanssista.

@msislandrock
Sivustomme käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen. Jatkamalla sivujen käyttöä, hyväksyt tietosuojaehtomme.
Kiitos rekisteröitymisestäsi! Käythän vielä tarkistamassa sähköpostisi ja vahvistamassa tilauksesi.!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity.