D-DANCE TEACHERS ON POINT!

Opettajia, jotka ovat jo vierailleet D-Dance tunneilla tai ovat saapumassa opettamaan. Workshopeilla ja kursseilla opettavat Suomen parhaita opettajia ja tuomme myös kansainvälisesti menestyneitä ja tunnetuja opettajia Lahteen. Olemme avoimia ideoille, joten jos sinulla on ajatuksia ja toiveita hit us with email / DM!

DRAKO

Drako is dancer, choreographer and director from Panama. During his more than 20 years of experiance in dance he has been working with different international artist like Ozuna, Nigga, Makano, La Factoria, Belinda, Delaghetto, Jowell & Randy and much more. He has given workshops and been asked to judge dance competitions in countries like Colombia, Costa Rica, Ecuador, USA, Bolivia, Salvador, Dominican Republic, Chile, Argentina, Brazil, Peru, Mexico, Spain and much more.

READ MORE -->

DRAKO

He has been teaching workshops in North America, Central America and South America. His workshop in All Dance World Orlando had huge success with hundreds of participants. He has danced in major events such as Latin Grammys, Billboards, Premios Juventud, Premios Tele Hit, etc.

@drakodance_

Anna S.

Anna on Helsinkiläinen tanssija joka tanssinut Dancehallia vuodesta 2009 ja opettanut viikkotunteja sekä workshopeja vuodesta 2013 eri tanssikouluissa ympäri Suomea, mm. Dance.fi, Saiffa, Viba, Himo, Flama (Turku).

Anna matkustanut viimeisen kymmenen vuoden aikana lukuisia kertoja säännöllisesti Jamaikalle treenaamaan lajin huippujen oppiin, sekä osallistunut erilaisiin tanssitapahtumiin ja workshopeihin ympäri Eurooppaa.

READ MORE -->

ANNA S.

Opettajana Anna on kannustava ja energinen ja hänelle tärkeintä on nähdä oppilaidensa kehittyvän, kasvavan ja ennenkaikkea nauttivan tanssista.

@msislandrock

Satu S.

Satu Suhonen on tanssinopettaja yli kymmenen vuoden tanssitaustalla, ja viimeisen reilun kuuden vuoden ajan hänen päälajinaan on ollut twerk. Satu hurahti twerkkiin sen räväkkyyden vuoksi, ja laji onkin kuljettanut Satua erilaisissa tapahtumissa esiintymässä ja opettamassa.

READ MORE -->

Satu S.

Opettamisen lisäksi Satu käy ahkerasti eri lajien tunneilla ja workshopeilla kehittämässä itseään. Satu on rempseä, aurinkoinen ja kannustava ohjaaja. Hänen opissa syvennytään tekniikoihin, hikoillaan, kehitytään ja tanssitaan hyvällä fiiliksellä!

@satusuhonen

SAANA S.

Saana Emilija on pirteä tanssija / tanssinopettaja, jonka tunneilla naisellinen liikekieli ja latinalaistanssien rytmit kohtaavat. Saanan tunneille jokainen on tervetullut sellaisena, kuin on ja hänen arvoihinsa opetuksessa kuuluvat yhdenvertaisuus ja vapaus liikkeeseen sekä ilmaisuun.

READ MORE -->

SAANA S.

Tunneilla opetellaan latinalaistanssi pohjaisia tekniikoita sekä naisellinen koreografia, joka tukee opittuja tekniikoita. Saana yhdistelee tyylejä ja liikkeitä hyvin estottomasti ja parhaiten pääset tutustumaan hänen tyyliinsä ottamalla rennon asenteen ja saapumalla paikalle.

Silvia O.

Silvia is from Spain and she is FEDA certified teacher in the hip hop modality. She is an official jury of HHI international Choreographer and national and international competitor. She has been teaching workshops for excample in Spain, Portugal, India, Athens and Prague.

READ MORE -->

Silvia O.

She has been competing at 2017 International Hip Hop World Cup in Arizona, and All dance in orlando 2019. She has been competing in multiple national and European championchips since 2016. Silvia has her own danceschool Danza Cras in Spain.
Sivustomme käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen. Jatkamalla sivujen käyttöä, hyväksyt tietosuojaehtomme.
Kiitos rekisteröitymisestäsi! Käythän vielä tarkistamassa sähköpostisi ja vahvistamassa tilauksesi.!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity.