• WANNA BE PART OUR CREW?

  WANNA BE PART OUR CREW?

  Etsimme arvomme jakavia, rohkeita ja upeita brändilähettiläitä ja yhteistyökumppaneita jakamaan kuvia, inspiraatiota ja tietoa Dreamb -brändistä. Haemme nyt somevaikuttajia yhteistyöhön ajalle 1.4.-30.6. Oletko se sinä?
 • Treeni kaupan päälle 14.2.2021 asti

  Treeni kaupan päälle 14.2.2021 asti

  Oletko miettinyt kotitreenien aloittamista tai kaipaatko vaihtelua ohjelmaan? Haluaisitko testata heelsiä tai twerkiä kotona? Dreamfit Training & Storesta löydät suunnittelemiani kuntosali- ja kotitreeniohjelmia, koreografioita ja kehonhuoltotreenejä. Sivuilta löytyy myös muutamia ilmaisia treenejä, joihin kannattaa tutustua. Haluamme tehdä harjoittelusta kivaa ja helppoa, jotta voit nauttia ihanan energisestä fiiliksestä jonka liike saa aikaan!  Tarjoammekin sulle vapaavalintaisen treenin tai koreografian dreamfit.fi -storesta kaupan päälle 14.2. asti. Saat...
 • Ajatuksia arvoista, vastuullisuudesta ja läpinäkyvyydestä

  Ajatuksia arvoista, vastuullisuudesta ja läpinäkyvyydestä

  Arvomaailma Dreamb-brändille rakentui Minnan tuomien pointtien perusteella, hoksasin, että olen ollut pää pusikossa monien asioiden suhteen. Myönnän tämän aivan rehellisesti, sillä olen itsekkäästi ignoorannut tärkeitä asioita vaateteollisuudessa. Tuli selväksi, että haluamme tehdä mahdollisimman paljon paikallisesti täällä Lahdessa. Haluamme myös käyttää materiaaleja, jotka kuormittaisivat ympäristöä mahdollisimman vähän. Kuiduista esimerkiksi kierrätetty polyester on arvoihimme sopiva, samoin kuin muut kierrätysmateriaalit.
 • Can you hear the Whisper?

  Can you hear the Whisper?

  Kuuntele, niin kuulet kuiskauksen. Välillä se pieni kuiskaus on tärkeintä kuulla, vaikka niin monesti se hukkuu arjen kiireisiin. Kuiskaus voi myös olla välähdys tulevasta, se voi olla toivoa, se voi olla ripaus unelmia. This is our whisper xo xo
 • Kuinka Dreamb sai alkunsa?

  Kuinka Dreamb sai alkunsa?

  Suuri intohimoni pienestä asti on ollut käsityöt. Olen koulutukseltani vaatetusalan ammattilainen, ja tehnyt usean vuoden alan töitä. Liikunta ja hyvinvointi on toinen suuri intohimoni, ja kymmenisen vuotta onkin kulunut tanssin parissa.
Sivustomme käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen. Jatkamalla sivujen käyttöä, hyväksyt tietosuojaehtomme.
Kiitos rekisteröitymisestäsi! Käythän vielä tarkistamassa sähköpostisi ja vahvistamassa tilauksesi.!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity.