D-Dance Agency - Tanssia aikuisille ja lapsille

D-Dance Agency on perustettu tuomaan Suomen huippuopettajia Lahteen jakaaksemme tanssin iloa, haastetta ja oppia alansa ammattilaisilta. Viikkotuntivalikoimsta löydät lajeja kuten: twerk, heels, reggaeton, salsaton, street ja uutuutena myös lastentunnit.

Tiloihimme saavut helposti, junalla, jalan tai autolla. Lahden rautatieaseman välittömässä läheisyydessä sijaitseva Askonalueen vanha tehdasrakennus miljöö on hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Useat viikkotuntiemme opettajat ovat vaikuttaneet urallaan ympäri maailmaa ja D-Dancella sinulla on mahdollisuus tulla oppimaan aina alkeista lähtien. Mukaan voit tulla koska vain, myös kesken kauden.

Tiiviskurssien ja workshopien opettajat ovat tyylilajiensa vahvoja ammattilaisia. Workshopeilla ja tiivareilla opit tekniikkaa, lajien historiaa sekä koreografioita.

D-Dance Studio on avannut oman studion ovensa vuoden 2023 helmikuussa osoitteessa:
Askonkatu 9 e, kellarikerros

Blogi

Kenelle D-Dancen tunnit sopivat? 10 kysymystä ja vastausta

Kenelle D-Dancen tunnit sopivat? 10 kysymystä ja vastausta

1. Apua, uskallanko tulla tunnille, olenko liian vanha / nuori? Kyllä vain uskallat! Tunneillamme käy asiakaskuntaa keskimäärin 16-60 ikävuoden välillä. Oppilaamme kertovat studion ilmapiirin olevan aina kannustava, hyväksyvä, iloinen ja energinen. Meillä on...
step 1

MAKSUOHJE

Tunneille tulee ostaa paikka kaupan kautta (verkkomaksu, lasku, liikuntaedut) tai suoraan ajanvarausjärjestelmästä verkkomaksulla.

SHOP
step 2

VARAA PAIKKA

Kaikille viikkotunneille varataan paikka ajanvarausjärjestelmän kautta. Workshopeille ja tiiviskursseille ei varata erikseen paikkaa järjestelmän kautta, kurssimaksu on osallistumisvahvistus.

BOOK NOW
step 3

SAAPUMINEN

Viikkotunneille saavutaan tuntien mieluiten vaihtoajalla, mutta räntäsateessa kenenkään ei tarvitse odotella. Askonalueen vierasparkki on ilmainen klo 17 jälkeen ja viikonloppuisin.

FIND US VIDEO
Kiitos rekisteröitymisestäsi! Käythän vielä tarkistamassa sähköpostisi ja vahvistamassa tilauksesi.!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity.