D-Dance Agency Since 2021

D-Dance Agency on perustettu tuomaan Suomen parhaita opettajia Lahteen jakaaksemme tanssin iloa, haastetta ja oppia maailman luokan tanssinopettajilta. Tiloihimme saavut helposti, junalla, jalan tai autolla. Lahden rautatieaseman välittömässä läheisyydessä sijaitseva Askonalueen vanha tehdasrakennus miljöö on hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Viikkotuntiemme opettajat ovat kilpailleet, esiintyneet ja opettaneet urallaan ympäri maailmaa, ja D-Dancella sinulla on mahdollisuus tulla oppimaan aina alkeista lähtien. Meillä on opettajia Panamasta, Kuubasta ja Mexicosta.

Tiiviskurssien ja workshopien opettajat ovat niin ikään osaamisalueellaan Suomen parhaita, mutta haluamme myös tukea nousevia tähtiä.

Ylpeänä kerromme, että oman studion tiloissa olemme saaneet toimia vuoden 2023 helmikuusta alkaen osoitteessa:
Askonkatu 9 e, kellarikerros
step 1

MAKSUOHJE

Tunneille tulee ostaa paikka kaupan kautta. Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät saavat -10%, ilmoittaudu sähköpostilla: terhi@dreamfit.fi

SHOP
step 2

VARAA PAIKKA

Kaikille viikkotunneille varataan paikka ajanvarausjärjestelmän kautta. Workshopeille ja tiiviskursseille ei varata erikseen paikkaa järjestelmän kautta, kurssimaksu on osallistumisvahvistus.

BOOK NOW
step 3

SAAPUMINEN

Viikkotunneille saavutaan tuntien mieluiten vaihtoajalla, mutta räntäsateessa kenenkään ei tarvitse odotella. Askonalueen vierasparkki on ilmainen klo 17 jälkeen ja viikonloppuisin.

FIND US VIDEO
Kiitos rekisteröitymisestäsi! Käythän vielä tarkistamassa sähköpostisi ja vahvistamassa tilauksesi.!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity.