DANCE STYLES WE LIKE

Reggaeton, dancehall, twerk, heels, commercial.. Mitä haluaisit harjoitella? Tuomme eri tyylilajien opettajia vieraaksemme Lahteen ja päivitämme sivua aina sitä mukaa. Meille saa myös esittää toiveita!

LatinoShow

Tämä ihana fuusiolaji yhdistää parhaat palat latinalaistansseja ja show-elementtejä. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat vapauttaa sisäiset Jennifer Lopezit ja Shakirat tanssilattialle.

LatinoShow tunnit ovat teematunteja ja tunnin aikana tehdään tekniikkaharjoitteita sekä mukaansatempaava koreografia ja harjoitellaan ilmaisua/esiintymistä, tehokasta tanssitreeniä unohtamatta!

Sensual latin

Tämä naisellinen tanssitunti voimaannuttaa ja antaa luvan nauttia omasta vartalosta sekä liikkeestä. Tunti yhdistelee latinalaistansseja, niiden rytmejä sekä erilaisia muita elementtejä. Tunnilla tehdään erilaisia tekniikkaharjoituksia, jotka tukevat latinalaistansseille ominaisen liikekielen oppimista sekä koreografia. Koreografiassa lattarit ja sensuell-osuudet vuorottelevat ja voit halutessasi osallistua tälle tunnille myös koroissa.

Twerk

Coming soon!

Dancehall Female

Dancehall on Jamaikalainen katutanssilaji, joka on syntynyt 70-80-lukujen vaihteessa. Dancehall movesit ovat Jamaikalais tanssijoiden kehittämiä tanssiaskelkuvioita. Female tyylin movesit ovat naistanssijoiden kehittämiä, ja tyyli sisältää paljon lantion ja keskivartalon käyttöä.

Reggaton

Coming soon!

Commercial

Coming soon!

Heels

Coming soon!
Sivustomme käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen. Jatkamalla sivujen käyttöä, hyväksyt tietosuojaehtomme.
Kiitos rekisteröitymisestäsi! Käythän vielä tarkistamassa sähköpostisi ja vahvistamassa tilauksesi.!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity.