DANCE STYLES WE LIKE

AIKUISTEN TUNNIT:
Reggaeton, dancehall, twerk, heels, hiphop, commercial, salsa, bachata... Viikkotuntivalikoimastamme löydät kattavan valikoiman eri tyylilajeja, mitä sinä haluaisit harjoitella?

LASTEN TUNNIT:
Lasten tunneista löydät akro & showdance ja commercial tunnit. Tunneilla tutustut tanssin maailmaan edeten ja kehittyen koko kauden ajan!

Reggaeton

Reggaeton on väliamerikasta kotoisin oleva katutanssilaji. Alunperin reggae-musiikkiin pohjautunut tanssi on ottanut vaikutteita myös Dancehallista ja Hiphopista ja nykyään tähän fuusiolajiin miksataan myös latinorytmejä. Reggaetonille on tyypillistä käyttää koko kroppaa, etenkin rintakehää ja lantiota, mukana liikkeissä. Pehmeämpään flowhun yhdistetään myös paljon hiphopista tuttuja nopeampia iskuja. D-Dancen tunneilla opit reggaeton tekniikan ja rytmiikan, sillä laji on paljon muutakin kuin "booty shakingiä"!

READ MORE-->

Reggaeton

Reggaetonin alatyylilajeja on valtava määrä, mutta jokaista tyyliä yhdistää "dembow" komppi ja reggaeton bounce. Tyylejä ovat mm. new style, old school, ladies style, sensual, perreo, panamian style, fusion lajit kuten salsaton, bachaton ja reggaeton hip hop. Tule rohkeasti mukaan tunneillemme tutustumaan reggaetonin mielenkiintoiseen maailmaan!

Heels

Opi heels tanssin tekniikkaa ja liikekieltä D-Dancen erilaisilla heels tunneilla. Tunneillamme opit heels tanssin tekniikan ja perusteet alusta asti oikein, kuinka kannattelet kehoasi kuin kuningatar ja pääset vapauttamaan feminiinisen energiasi. Heels tanssi on puhtaita linjoja, esiintymistä, voimautumista, itseensä ja kehoonsa ihastumista. Välillä heels tunneilla tehdään enemmän performance ja commercial painotteisempia koreografioita ja välillä sensuellimpia. Huom! Tunneille kannattaa tulla heti oikeilla tanssikoroilla joilla voit ojentaa nilkkaa ja varpaita. Kysy lisää tarvittaessa asiakaspalvelustamme! Kesästä 2024 heels tunteja löydät total beginner tasosta lähtien viikko-ohjelmastamme.

Commercial

Commercial on ns kaupallinen tanssityyli, jossa sekoittuvat monien eri lajien tekniikat kuten katutanssi ja sen alalajit, moderni jazztanssi sekä showtanssi riippuen opettajan omasta tanssitaustasta ja tyylistä. Commercialissa hyödynnetään paljon musikaalisuutta sekä aksentteja ja inspiraatiota koreografioihin haetaan mm. musiikkivideoista ja mainoksista sekä erilaisista tv-tuotannoista. Commercial tunneilla harjoitellaan koreografioiden lisäksi esiintymistä, ilmaisua ja asennetta.

Latin styles & fusion

Latin Styles tunneillamme tanssitaan bachataa, salsaa ja toisinaan hypähdetään merenguen saloihin. Tunnit ovat soolotunteja, joissa tehdään koreografia, mutta välillä opettajamme Jean tempaisee sinut mukaansa harjoittelemaan askelkuvioita parina tanssin liikekielen ja rytmiikan oppmiseksi.
Lation fusion tunnilla nimensä mukaisesti fuusioidaan eri tyylilajeja kuten salsaton yhdistää salsaa ja reggaetonia, bachaton bachataa ja reggaetonia sekä bachata urbana hiphop / street elementtejä sekä bachataa. Nämä tunnit ovat huippuhauskoja!

Twerk

Twerkin juuret juontavat afroamerikkalaiseen hip hop kulttuuriin. Twerk tuli tutuksi 1980-luvun lopulla hip hop artistien musiikkivideoiden ja sanoitusten myötä. Twerk oli alunperin liikekieli, jossa riippumatta asennosta, peppu liikkui musiikin tahtiin. Twerk on kehittänyt muotoaan jatkuvasti, ja nykypäivän twerk yhdistää koreografioita ja joskus myös akrobatiaa.
>>READ MORE

TWERK

Twerk tunneilla pääset heittäytymään ja pystyt kehittämään itseäsi jatkuvasti uusilla tekniikoilla. Twerk tunneille kannattaa varustautua pöksyillä jotka antavat pepulle vapauden liikkua, sekä polvisuojilla sillä tunnit sisältävät usein lattiatekniikkaa.

Dancehall

Dancehall on Jamaikalainen katutanssilaji, joka on syntynyt 70-80-lukujen vaihteessa. Dancehall movesit ovat Jamaikalais tanssijoiden kehittämiä tanssiaskelkuvioita. Female tyylin stepsit ovat naistanssijoiden kehittämiä, ja tyyli sisältää paljon lantion ja keskivartalon käyttöä. DH Female tyyliin on vaikea olla ihastumatta! DH Queenstyle niin ikään koostuu naistanssijoijen stepseistä sisältäen temppuja ja hieman "hurjempia" liikkeitä.

Commercial Kids

Commercial Kids - tanssia lasten ehdoilla! Lasten tunneilla tutustutaan uuteen tanssilajiin ja tehdään harjoitteita lasten fysiikan kehittämisen tueksi. Pienemmillä leikin kautta ja isommilla jo hieman tavoittellisemmin. Commercial tanssityyli on ns. kaupallinen tanssityyli, jota näet musiikkivideoiden taustalla. Kuka on sinun idolisi ja lempibiisisi?

Akro & showdance kids

Tunnin ohjaajamme Diana Reinsalu omaa pitkän akro, taitoluistelu- ja tanssitaustan. Lasten tunnilla harjoittelemme progressiivisesti erilaisia akroliikkeitä, joita voidaan käyttää myös tuntikoreografioissa. Tunnit soveltuvat kaikille lapsille, joilla on into oppia uutta!
Kiitos rekisteröitymisestäsi! Käythän vielä tarkistamassa sähköpostisi ja vahvistamassa tilauksesi.!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity.