DANCE STYLES WE LIKE

Reggaeton, dancehall, twerk, heels, commercial.. Mitä haluaisit harjoitella? Tuomme eri tyylilajien opettajia vieraaksemme Lahteen ja päivitämme sivua aina sitä mukaa. Meille saa myös esittää toiveita!

Reggaeton

Reggaeton on väliamerikasta kotoisin oleva katutanssilaji. Alunperin reggae-musiikkiin pohjautunut tanssi on ottanut vaikutteita myös Dancehallista ja Hiphopista ja nykyään tähän fuusiolajiin miksataan myös latinorytmejä. Reggaetonille on tyypillistä käyttää koko kroppaa, etenkin rintakehää ja lantiota, mukana liikkeissä. Pehmeämpään flowhun yhdistetään myös paljon hiphopista tuttuja nopeampia iskuja.

Commercial

Commercial on ns kaupallinen tanssityyli, jossa sekoittuvat monien eri lajien tekniikat kuten katutanssi ja sen alalajit, moderni jazztanssi sekä showtanssi riippuen opettajan omasta tanssitaustasta ja tyylistä. Commercialissa hyödynnetään paljon musikaalisuutta sekä aksentteja ja inspiraatiota koreografioihin haetaan mm. musiikkivideoista ja mainoksista sekä erilaisista tv-tuotannoista. Commercial tunneilla harjoitellaan koreografioiden lisäksi esiintymistä, ilmaisua ja asennetta.

SHOW SALSA / LATIN (NEW)

Master Dumas Real tuo esiin kaiken kantamasi tanssipotentiaalin. Tunti perustuu teknisiin yhdistelmiin ja koordinaatioliikkeisiin sekä salsa-askeliin. Tunti aloitetaan täydellisellä lämmittelyllä perinteisillä tansseilla kuten Mambo, chachacha, pilon, son, Conga Cubana y Salsa, sitten opettaja luo pienen koreografian, joka jatkuu tunnin loppuun asti. Tunnille tullessasi sinun on hyvä olla sujut erilaisten rytminvaihdosten kanssa ja sinulla on palo kehittyä tanssijana.

Cabaret (NEW)

Coming soon!

Heels

Opi heels tanssin tekniikkaa ja liikekieltä D-Dancen erilaisilla heels tunneilla. Canon heels tunneilla opit esiintymään kuin tähdet, ja tiiviskursseilla järjestämme heels tekniikkatunteja alkeista lähtien, sekä klassisia heels tunteja ja fuusiotunteja muiden tyylilajien kanssa. Tunneilla vapautat kaiken feminiinisen energiasi, opit tekniikkaa ja kantamaan kehoasi kuin kuningatar.

Twerk

Twerkin juuret juontavat afroamerikkalaiseen hip hop kulttuuriin. Twerk tuli tutuksi 1980-luvun lopulla hip hop artistien musiikkivideoiden ja sanoitusten myötä. Twerk oli alunperin liikekieli, jossa riippumatta asennosta, peppu liikkui musiikin tahtiin. Twerk on kehittänyt muotoaan jatkuvasti, ja nykypäivän twerk yhdistää koreografioita ja joskus myös akrobatiaa.
>>READ MORE

TWERK

Twerk tunneilla pääset heittäytymään ja pystyt kehittämään itseäsi jatkuvasti uusilla tekniikoilla. Twerk tunneille kannattaa varustautua pöksyillä jotka antavat pepulle vapauden liikkua, sekä polvisuojilla sillä tunnit sisältävät usein lattiatekniikkaa.

Dancehall Female

Dancehall on Jamaikalainen katutanssilaji, joka on syntynyt 70-80-lukujen vaihteessa. Dancehall movesit ovat Jamaikalais tanssijoiden kehittämiä tanssiaskelkuvioita. Female tyylin movesit ovat naistanssijoiden kehittämiä, ja tyyli sisältää paljon lantion ja keskivartalon käyttöä.

LatinoShow

Tämä ihana fuusiolaji yhdistää parhaat palat latinalaistansseja ja show-elementtejä. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat vapauttaa sisäiset Jennifer Lopezit ja Shakirat tanssilattialle.

LatinoShow tunnit ovat teematunteja ja tunnin aikana tehdään tekniikkaharjoitteita sekä mukaansatempaava koreografia ja harjoitellaan ilmaisua/esiintymistä, tehokasta tanssitreeniä unohtamatta!

Sensual latin

Tämä naisellinen tanssitunti voimaannuttaa ja antaa luvan nauttia omasta vartalosta sekä liikkeestä. Tunti yhdistelee latinalaistansseja, niiden rytmejä sekä erilaisia muita elementtejä. Tunnilla tehdään erilaisia tekniikkaharjoituksia, jotka tukevat latinalaistansseille ominaisen liikekielen oppimista sekä koreografia. Koreografiassa lattarit ja sensuell-osuudet vuorottelevat ja voit halutessasi osallistua tälle tunnille myös koroissa.
Kiitos rekisteröitymisestäsi! Käythän vielä tarkistamassa sähköpostisi ja vahvistamassa tilauksesi.!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity.