Toimitusaika

Tilauksen toimitusaika Suomeen on 2 - 7 arkipäivää. Kampanjat, viikonloput ja pyhät, sekä kuljetuksessa tapahtuvat viivästykset saattavat vaikuttaa tilausten toimitusaikaan.

Paketit toimitetaan Matkahuollon XXS-pakettina. Muistathan aina täyttää puhelinnumerosi tilausta tehdessäsi, että saat toimituksesta ilmoitukset!

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimitamme tilaukset pakettina.

Toimituskulu on 6,90 €. Toimituskulut sisältävät toimitus- ja pakkauskulut.

Toimitamme tällä hetkellä tilauksia vain Suomeen. 

Toimituksen seuranta:

Kun tilauksesi on lähetetty, saat seurantatunnuksen sähköpostitse tilausta tehdessä ilmoitettuun osoitteeseen.

Palautus ja vaihto

Toivomme, että pidät tuotteistamme yhtä paljon kuin me ♡. Jos kuitenkin haluat palauttaa tuotteen, voit tehdä sen 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusten toimituskuluista vastaa asiakas.

Pakkaathan tuotteen / tuotteet hyvin, ja liitä palautuksen mukaan myös yhteystietosi.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Palautusten käsittelyaika on 10 – 15 arkipäivää. Kun palautus on hyväksytty, hyvitys maksetaan alkuperäiselle maksutavalle. 

Palautusosoite:

Dreamb
Laanikuja 2
15870 Hollola

Säilytä kuitti palautuslähetyksestä, kunnes olet saanut hyvityksen tai kuittauksen, että palautus/vaihto on loppuunkäsitelty. Jos palautuslähetys katoaa kuljetuksen aikana, Dreamb ei ole velvollinen hyvittämään tuotteita, jotka eivät ole saapuneet palautuksena takaisin yritykselle, jos asiakas ei pysty todistamaan, että on lähettänyt tuotteet takaisin. Kuitti palautuslähetyksestä toimii todisteena palautuksesta, jos paketti katoaa.  

Huom! Jos haluat palauttaa tuotteita, jotka olet ostanut "osta 3 maksa 2" -kampanjan tai vastaavan kampanjan aikana, teemme hyvityksen seuraavasti: Palauttaessasi tuotteen, jonka olet saanut maksutta, tuotetta ei hyvitetä sillä tuotetta ei ole veloitettu. Jos palautat maksetun tuotteen (tai tuotteet), mutta pidät ilmaisen tuotteen, tarjous purkautuu, ja sinulle jää maksettavaksi maksutta saamasi tuotteen alkuperäinen hinta. Hyvitämme tällöin maksutta saamasi tuotteen ja palautuksen hintaerotuksen. 

Vaihdot

Vaihto onnistuu saman tuotteen eri kokoon tai saman hintaiseen tuotteeseen. Emme valitettavasti voi varata vaihtoa varten tuotteita etukäteen. Lähetä tuote ylläolevien ohjeiden mukaisesti meille. Kun pakettisi saapuu ja tulee käsittelyyn, tarkistamme tuotetilanteen ja laitamme uuden tuotteen matkaan. Jos toivomasi koko on kuitenkin loppunut, laitamme sinulle hyvityksen maksuun alkuperäiselle maksutavalle. Saat kuittauksen sähköpostiisi, kun asiasi on käsitelty. 

Tilauksen noutamatta jättäminen

On asiakkaan velvollisuus huolehtia, että paketti noudetaan ajallaan noutopisteestä. Noutamatta jätetty paketti palautuu lähettäjälle, ja tilauksesta tehdään hyvitys alkuperäiselle maksutavalla. Veloitamme 2 x hinnaston mukaiset toimituskulut noutamatta jääneestä tilauksesta. Toimipaikkapalautuksena palautunutta pakettia ei lähetetä uudelleen.

Sivustomme käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen. Jatkamalla sivujen käyttöä, hyväksyt tietosuojaehtomme.
Kiitos rekisteröitymisestäsi! Käythän vielä tarkistamassa sähköpostisi ja vahvistamassa tilauksesi.!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity.