BEHIND THE SCENE

MATERIAALIT

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kankaamme ja materiaalimme olisivat mahdollisimman vähän ympäristöämme kuormittavia. Käyttämämme kankaat ovat OEKO-TEX®-sertifioituja, ja valitsemme kierrätyskuiduista valmistettuja kankaita aina kun se on mahdollista.

LÄPINÄKYVYYS

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kankaamme ja materiaalimme olisivat mahdollisimman vähän ympäristöämme kuormittavia. Käyttämämme kankaat ovat OEKO-TEX®-sertifioituja, ja valitsemme kierrätyskuiduista valmistettuja kankaita aina kun se on mahdollista.

Valmistus

Vaatteemme suunnitellaan ja valmistetaan Lahdessa. Toivomme, että toiminnallamme voimme tulevaisuudessa työllistää lisää ihmisiä Suomessa. Valmistamme tuotteita rajallisen määrän, jolloin liikatuotantoa ei synny. Hyödynnämme materiaalit mahdollisimman tarkkaan tekstiilijätteen välttämiseksi.

TOIMINNALLISUUS

Vaatteissamme yhdistyy urheiluvaatteiden teknisyys, naisellisuus ja pala suomalaisuutta. Tanssijoilta tanssijoille.

Pakkaukset

Nappaa tarra talteen ja biohajoava Moikka pussi biojätteen sekaan. Sellofaanin sijaan paketoimme tuotteet kierrätyssilkkipaperiin ja biohajoavaan postituspussiin. Sellofaania käytetään ainoastaan jos tuotteilla on migraatioriski kuljetuksen aikana. Moikka!

Kuljetus

Haluamme pitää valmistusketjun mahdollisimman lyhyenä. Materiaalit hankimme Euroopasta ja pyrimme tilaamaan järkevän määrän kankaita kuljetuskilometrien vähentämiseksi. Suomessa pakettimme toimittaa Matkahuolto.

Tuotetakuu

Tuotteemme suunnitellaan kestämään käytössä. Joskus kuitenkin ompelussa, leikkuussa tai vaikka kankaiden valmistuksessa voi sattua ja tapahtua hupsankeikkoja. Jos tuotteessa ilmenee normaalista kulumisesta poikkeavaa vikaa 6kk sisällä ostosta, olethan yhteydessä meihin. Kestävä tuotteen kehittäminen on meille ykkösasia.

Merkinnät

KIERRÄTYSMATERIAALIT

Tuotteet, joiden valmistuksessa on käytetty kierrätettyjä kuituja, on merkitty tällä symbolilla.

OEKO-TEX®

Käyttämämme kankaat on sertifioitu käyttäen OEKO-TEX 100 -standardia. Merkintä takaa, että kaikki materiaalin ominaisuudet on testattu haitallisten aineiden varalta ja näin ollen kankaat sopivat myösherkkäihoisille. OEKO-TEX® -sertifioituja kankaita sanotaankin turvallisiksi tekstiileiksi.

Merkintä on yhtenäinen turvallisuusstandardi läpi koko tekstiilien tuotantoketjun, ja sen ansiosta voidaan tehdä kaikki tuotantovaiheet käsittäviä haitta-ainetarkastuksia. Näytteet testataan riippumattomissa OEKO-TEX-testilaitoksissa.

ECONYL®

ECONYL®–kuitu valmistetaan merten ja kaatopaikkojen muovijätteestä, kuten käytetyistä verkoista ja vaateteollisuuden ylijäämämateriaaleista. Kierrätetty ECONYL® -kuitu on täysin uuden kuidun veroista ja 100 % polyester- ja polyamidituotteet voidaan kierrättää yhä uudelleen. Näin voidaan luoda uutta kuluttamatta maapallon resursseja.

Shop Now
Kiitos rekisteröitymisestäsi! Käythän vielä tarkistamassa sähköpostisi ja vahvistamassa tilauksesi.!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity.