Tietoa meistä

1880x970 px

From Dancers to Dancers

Designed for bootyful sporting

ABOUT DREAMB DANCEWEAR

DB dreamb tanssivaatemallisto on syntynyt kahden tanssijan unelmasta luoda kauniisti istuvia ja naisellisia vaatteita. Vaatteita, jotka paitsi näyttävät, myös tuntuvat hyvälle ja ovat lisäksi vastuullisesti ja eettisesti valmistettuja.


SLOW FASHION

Pikamuodin aikakaudella haluamme toimia toisin. Mallistomme on rakentunut vartalon muotoja korostavien ja miellyttävästi istuvien tanssishortsien ympärille, jotka korostavat eri vartalotyyppejä ja istuvat miellyttävästi joka koossa. Vaatteidemme tavoitteena on olla suosikkejasi, niitä joita käytät kerta toisensa jälkeen. Mallistostamme löydät tanssivaatteita, jotka sopivat niin twerkin, polen ja heelsin kuin muiden lajien harrastajillekin.


RESPONSIBILITY IS A CHOICE

Olemme ylpeitä suomalaisuudesta, ja kaikki vaatteemme valmistetaan Lahdessa. Pyrimme kaikessa toiminnassamme toimimaan mahdollisimman ekologisesti, eettisesti ja läpinäkyvästi.

Lisää vastuullisuudesta »

DESIGNED FOR BOOTYFUL SPORTING

Dreamb on uskoa suomalaista osaamista kohtaan ja uskoa itseen. Toivomme, että jokainen vaatteitamme käyttävä voi myös tuntea palan unelmiensa täyttymistä.

DREAMB ON

 • Rohkea
 • Aktiivinen
 • Luova
 • Paikallinen
 • Vastuullinen

 • "Dancing is like smiling with your feet."

  Lue lisää Dreamb Brand Bookista »

  Ota yhteyttä »
  Kiitos rekisteröitymisestäsi! Käythän vielä tarkistamassa sähköpostisi ja vahvistamassa tilauksesi.!
  Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity.