Kuinka Dreamb sai alkunsa?

Dreamb blogi story

Miten kaikki alkoikaan?

Suuri intohimoni pienestä asti on ollut käsityöt. Olen koulutukseltani vaatetusalan ammattilainen, ja tehnyt usean vuoden alan töitä. Liikunta ja hyvinvointi on toinen suuri intohimoni, ja kymmenisen vuotta onkin kulunut tanssin parissa.

Twerkkiä ensimmäisiä kertoja kokeillessani halusin tietysti saada pökät tunnille, vaan silloin en löytänyt mitään varteenotettavaa toimittajaa netistä (Suomesta, nyt löytyy muutamiakin upeita kotimaisia toimijoita, omamme lisäksi). Tällöin puhuin parhaalle tanssikaverilleni Minnalle, että miten olisi, alettaisiinkos tekemään twerk shortseja? Ei hän lämmennyt idealle, joten päädyin tilaamaan läjän kamaluuksia Ebaysta. Oh my… Kylläpä ihminen voi olla pihalla. Ensimmäinen ajatus nimittäin oli, että myyn sitten näitä, jos ei muuta tipu. Luojalle (tässä tapauksessa Minnalle) kiitos, etten tähän hommaan ikinä ryhtynyt.

Dreamb blogi story

 

Kun homma lähti lapasesta

Korona-ajan alussa sitten jäikin tanssiharrastukset, ohjaustoiminta ja kaikki muu tauolle. Yhtäkkiä Minna otti puheeksi, että hän oli vähän pohtinut, jospa me sittenkin tehtäisiin twerk shortsit. Jos niitä ei kukaan osta, niin ainakin saataisiin itselle kivat pöksyt. Siitä se ajatus sitten lähti, ja se lähti vallan lapasesta, kuten arvata saattaa. Eihän pöksyjä nyt voi pelkältään olla, täytyyhän siinä olla ympärillä muutakin. Syntyi ensimmäinen mallisto nimeltään Whisper.

 

Dreamb blogi story

Project DREAMB – tanssivaatteita, tanssijoilta tanssijoille

Pikkuhiljaa koronan tuoma aika täyttyikin suunnitellessa, kaavoittaessa ja kartottaisessa materiaaleja ja malleja. Iso työmaa tehtäväksi päivätyön ohella ja lapset kintereillä. Onneksi työpiste rakentui helposti autotalliimme, joten arjen yhteensovittaminen tähän projektiin onnistui hiukan helpommin.

Dreamb:n tarina on vasta alussa. Tulevaisuuden varalle meillä on paljon suunnitelmia!

 

 

 

 

Kiitos rekisteröitymisestäsi! Käythän vielä tarkistamassa sähköpostisi ja vahvistamassa tilauksesi.!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity.