Can you hear the Whisper?

Dreamb Whisper

Hear the Whisper

Kuuntele, niin kuulet kuiskauksen. Välillä se pieni kuiskaus on tärkeintä kuulla, vaikka niin monesti se hukkuu arjen kiireisiin. Kuiskaus voi myös olla välähdys tulevasta, se voi olla toivoa, se voi olla ripaus unelmia.

This is our whisper xo xo

Whisper look book

Dreams come true

DB dreamb tanssivaatemallisto on syntynyt kahden tanssijan unelmasta luoda kauniisti istuvia ja naisellisia vaatteita. Se on uskoa suomalaista osaamista kohtaan ja uskoa itseen. Sen avulla jokainen vaatteen käyttäjä saa tuntea myös palan unelmien täyttymistä. Mallistomme on rakentunut vartalon muotoja korostavien ja miellyttävästi istuvien tanssishortsien ympärile. Ne sopivat niin twerkin kuin muiden lajien harrastajillekin.

Streetlajien inspiroimat vaatteet on tarkoin suunniteltu ja testattu täyttämään laatukriteerimme. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Käyttämämme kankaat ovat OekoTex-sertifioituja ja osa kankaista kierrätettyä econyl-materiaalia.

 

Dreamb Whisper Moodboard

Be unique. Be you.

Yksi inspiroiva teema mallistossamme on rohkeus. Rohkeus näyttää kauniilta ja naiselliselta. Vaatteidemme muotokieli korostaa hallitusti vartalon muotoja. Ole rohkeasti oma itsesi ja uskalla näyttää upealta, itseäsi varten.

Dreamb malliston vaatteet on tarkoin mallinnettu TUNTUMAAN ja näyttämään hyvältä päällä. Erityisesti urheiluvaatteessa on tärkeää, että pystyt liikkumaan vapaasti ilman, että vaatteet kiristävät ja puristavat. Miellyttävän tuntuinen vaate kasvattaa huomaamatta itsevarmuuttasi.

Dreamb Whisper Be Brave

 

Tutustu Whisper-malliston tuotteisiin →

Katso Whisper-malliston look book Issuussa →

Dreamb Whisper lookbook

Kiitos rekisteröitymisestäsi! Käythän vielä tarkistamassa sähköpostisi ja vahvistamassa tilauksesi.!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity.